U heeft een brief van deqt ontvangen

U heeft een brief ontvangen van deqt. Dan heeft u een rekening van een van onze opdrachtgevers niet betaald. Dit kan een rekening die al geruimte tijd openstaat.

Direct contact over de brief die u van ons ontvangen heeft?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de brief van deqt

U heeft een tijd geleden een product of dienst afgenomen bij onze opdrachtgever. De rekening hiervoor is nog niet betaald, daarom heeft onze opdrachtgever ons gevraagd contact met u te zoeken en daarom heeft u van ons een brief ontvangen. Wij vinden dat het wel zo eerlijk is als rekeningen betaald worden. U vast ook.

Betalingsregeling treffen of bezwaar maken?

Betalingsregeling treffen?

Kunt u het volledige bedrag niet in een keer betalen? Wij kijken graag met u naar een oplossing zodat de openstaande rekening betaald wordt. Wij vragen u om contact met ons op te nemen, via telefoonnummer: 088-9080289. Mailen kan natuurlijk ook, stuur ons dan een mail naar dossier@deqt.nl. Vermeld altijd uw dossiernummer, zo kunnen wij u beter helpen.

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met de openstaande rekening? Bijvoorbeeld omdat u een geschil heeft met onze opdrachtgever of een andere reden? Dat kan natuurlijk, maar ook dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 088-9080289. Mailen kan natuurlijk ook, stuur ons dan een mail naar dossier@deqt.nl en vermeld daarbij altijd uw dossiernummer. Zo kunnen wij u sneller helpen.

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een rekening te betalen. Daarom komen wij graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

We lossen dit dossier graag op een redelijke manier op. Kunt u het bedrag niet in een keer betalen, maar kunt u de vordering wel in delen afbetalen? Wij vragen u om altijd contact met ons op te nemen. Er zijn namelijk meer mogelijkheden dan u misschien denkt.

Hoewel onze opdrachtgever de mogelijkheid heeft om naar de rechter te stappen, wanneer u de rekening niet betaald. Wij lossen wij het liever samen op. Het is zonde van de extra kosten en het maakt de schuld alleen maar hoger. Deze bijkomende kosten moet u namelijk ook betalen. Wij adviseren u daarom om zo snel mogelijk (een deel) te betalen, om zo extra kosten te voorkomen. U kunt eenvoudig betalen via de gegevens in de brief die u van ons ontvangen heeft.

In de brief staan inloggegevens, daarmee kunt u inloggen op uw eigen beveiligde omgeving. Hier vindt u onder andere de actuele stand van zaken en kunt u meteen snel en eenvoudig betalen via iDeal.

Betaal uw rekening
  • Samen met u proberen we altijd tot een oplossing te komen.
  • Uiteraard verwerken wij uw gegevens volgens de privacy wetgeving.
  • Wij hebben altijd oog voor uw situatie en denken actief mee.
  • Neem direct contact met ons op, zo kunnen wij het samen oplossen.