Onze aanpak

Wij maken gebruik van een speciaal voor ons ontwikkeld platform, waarmee wij pro-actief data onderzoek doen naar jouw debiteur. Onze aanpak is volledig gedreven op basis van data, zowel uit openbare bronnen als niet openbare bronnen.

Ons platform stelt ons in staat om meer informatie over de debiteur naar boven te halen. Deze informatie gebruiken we in bijvoorbeeld de manier waarmee we communiceren met de debiteur. Wij behandelen debiteuren zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Met respect en een luisterend oog bereiken wij meer.

Hoe werkt ons platform voor jouw facturen?

Openstaande facturen, die het actieve incasso doorlopen zijn zonder succesvolle betaling en zonder vonnis, nemen wij in behandeling. Binnen ons platform maken wij gebruik van het ‘Bucket-systeem’, waarbij we facturen de juiste behandelstrategie koppelen aan het juiste dossier. Je hebt 24/7 toegang tot jouw dossiers en ziet welke vooruitgang wij geboekt hebben en welke flow wij hanteren, Wij hebben streven er altijd naar om persoonlijk contact te leggen met de debiteur. Dit geeft in onze aanpak de beste resultaten.

Uw debiteur heeft toegang tot het dossier

Wij geloven dat debiteuren wel willen betalen, maar soms niet kunnen betalen. Wij verlagen de drempel. Uw debiteur kan bijvoorbeeld eenvoudig zelf een (deel)betaling doen of een regeling aanvragen. Wij accepteren al een betalingsregeling vanaf € 25,- per maand. Ons platform is een beveiligde, persoonlijke omgeving en is 24/7 toegankelijk.