Met de juiste focus bereik je meer.

Onze focus ligt volledig op openstaande rekeningen, waarbij het actieve incassotraject zonder resultaat en zonder vonnis is afgesloten. Hierdoor bieden wij onze opdrachtgevers meer mogelijkheden, maar zijn we ook voor de debiteur een goede partij. Met onze eerlijke, heldere manier van communiceren zoeken wij altijd naar de beste oplossing, voor onze opdrachtgever en voor de debiteur.

Maatschappelijk verantwoordelijk incasseren. Oog voor de debiteur.

In onze visie moeten alle rekeningen betaald worden. Dat is wel zo eerlijk. Maar wij begrijpen heel goed dat het voor debiteuren soms ook een onmogelijke opgave is om de rekening in een keer te voldoen. Die maakt de post daardoor niet meer open, laat de rekening nog langer liggen en krijgt te maken met nog hoger wordende kosten. Daarom kijken wij naar het hele plaatje en proberen wij het verschil te maken door actief mee te denken met de debiteur.

Benieuwd naar onze aanpak?
  • Altijd oog voor de situatie van de debiteur
  • We geven niet op, facturen moeten wel betaald worden.
  • Onze communicatie is vriendelijk, maar wel volhardend.
  • Samen met de debiteur proberen we altijd tot een oplossing te komen.

Uniek platform. Innovatieve data gedreven aanpak.

  • We blijven altijd op zoek naar de debiteur, op innovatieve manier.
  • We werken met ons eigen ontwikkelde Bucket systeem.
  • Elke maand krijg je rapportages op maat.
  • Uiteraard verwerken wij de gegevens AVG Proof.

Wij weten dat debiteuren vaak hun post niet meer openen, of verhuisd zijn. Daarom hebben wij een innovatieve data gedreven aanpak, met een systeem dat speciaal voor ons gemaakt is. Hiermee kunnen wij verder en meer onderzoek doen naar uw debiteur. Zo zetten wij meerdere kanalen in om de debiteur te bereiken en doen wij het nét iets anders dan anderen. Want ook al denken we mee met de debiteur, de rekening moet betaald worden.

Meer over ons platform

deqt Juiste focus

Onze focus ligt volledig op openstaande rekeningen, waarbij het actieve incassotraject zonder resultaat en zonder vonnis is afgesloten.

Ruime ervaring

deqt is een jong, maar volwassen incassobedrijf dat zich richt op de zorg & nazorg van oudere vorderingen. De oprichters hebben ruime ervaring in het credit management en incasso. Mede door deze ervaring hebben we een eigen Bucket systeem ontwikkeld, waar de best practices uit de jarenlange ervaring worden toegepast.

Onafhankelijk, maar met ondersteuning

deqt is volledig onafhankelijk, maar geniet wel de ondersteuning van een van de grootste credit management bedrijven in Nederland. Wij werken zelfstandig, maar door deze ondersteuning kunnen wij onze opdrachtgevers meer bieden. Zo staan wij 5 dagen per week voor je klaar, om je te ondersteunen met jouw oudere vorderingen en zijn wij hier constant mee bezig.